Dne 27. září 2024 se konala v odborové kanceláři v Kolíně pravidelná schůze Regionálního výboru ADP CDP Praha se svými delegáty. Jednání předcházela podzimní brigáda, kdy proběhl kompletní úklid vnitřních i venkovních prostor. Všem zúčastněným vyjadřujeme poděkování za odvedenou práci.

Hlavní bodem jednání byla příprava na Regionální kongres ADP CDP Praha, který se bude konat dne 25. října 2024 a též na celorepublikový Kongres ADP v roce 2025. Byly prodiskutovány podzimní akce FKSP, které pořádá naše organizace. Z jednání vzešlo „Usnesení“ pro Výkonný výbor ADP a Regionální kongres ADP CDP Praha. Byla vyjádřena podpora protinávrhu OC k návrhu PKS zaměstnavatele na rok 2025. V oblasti FKSP na rok 2025 podporujeme zavedení benefitní karty. Dále byl v „Usnesení“ přijat požadavek pro VV na pořádání celorepublikového Kongresu ADP v roce 2025 v první polovině ledna roku 2025 z důvodu, aby bylo možno řádně Kongresem ADP projednat a schválit rozpočet ADP pro rok 2025. Diskutovaných témat bylo více a budou předmětem říjnového Regionálního kongresu ADP CDP Praha.

Závěry schůze Regionálního výboru ADP CDP Praha budou předloženy a projednány na rozšířené schůzi Výkonného výboru ADP s předsedy regionálních organizací, která se bude konat dne 10. října 2024 v Praze.